10 års erfaring delt ud på 3 måneders 1-1 sparringsforløb for influencere

Det ultimate 1-1 sparringsforløb for influencere der gerne vil tjene flere penge på sociale medier

Arbejdet med influencer marketing de sidste 10 år

Har arbejdet med mere end +2000 influencere, der har tjent mere end 130 millioner tilsammen

Ex Co-founder af Make Influence - Danmarks første og største performancebaseret influencer platform

Har haft egne webshop, hvor vi selv har betalt +500.000 kr. til influencere

Det får du i et sparringsforløb

Indsigt i hvordan virksomheder tænker

Hvorfor vil virksomheder ikke betale dig up-front for et samarbejde? Med den rigtige approach og værktøjer kan du ændre deres adfærd.

Konkrete cases på influencere der har tjent +100.000 kr.

Jeg tager dig igennem konkrete cases, hvor jeg viser dig hvordan andre influencere tjener penge og gør Instagram til en levevej.

Bliv attraktiv i virksomheders øjne

Hvordan kommer du til at stå stærkest i en forhandlingsituation, og hvordan får du virksomheder til at købe ind på et 3-6 eller 12 måneders hjul?

Sparringspartner

Du kan bruge mig som sparringspartner under hele forløbet. Hvis du har spørgsmål efter vores sessioner, er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

Anmeldelser

Det siger influencere om mit sparringsforløb

Afspil video
Afspil video
Afspil video

Hvad du kommer til at lære

Jeg garanterer dig, at jeg er 100% gennemsigtig i min måde at arbejde på. Du får en projekt- og en tidsplan, så du ved, hvilke marketingsaktiviteter der bliver implementeret hvornår. Ligeledes er jeg meget gennemsigtig i forhold til mine priser. Du får en projektpris, som du kan forholde dig til. Dvs. der kommer ingen ekstra regninger på konsulenttimer brugt.

Billederne er fra mine egne webshops

Vil du lære hvordan du kan tjene alt fra 5000 til +100.000 om måneden?

Igennem mit sparringsforløb vil jeg lære dig hvordan, du kommer til at tjene penge på din Instagram. Igennem de sidste 10 år har jeg analyseret +2000 influencere og hvordan de har formået at tjene penge igennem deres Instagram.

 

Jeg har har set hvordan influencere er gået fra at tjene 5000 til +100.000 kr. om måneden. Det vil jeg også lære dig. 

 

Billeder fra min tidligere E-commerce

Hvad får du i et sparringsforløb med mig som agency?

 

 • 3 personlige mentorkonsultationer á 1 time hver måned, hvor vi mødes virtuelt

 • Et 1-1 personligt forløb, hvor jeg giver dig en komplet 360 graders forståelse af e-commerce, online markedsføring, strategi og salg.

 • En skræddersyet handlingsplan med udgangspunkt i dig som person, og din unikke situation – ikke en standardiseret strategi, som tusindvis af andre blindt følger.

 • Hvordan du:

  • skaber en effektiv og automatiseret marketing funnel, for at vinde førstegangskunder.

  • maksimerer udbyttet, og minimerer tidsforbruget du bruger på hver kunde.

  • standardiserer dine processer, så du kan ansætte medarbejdere, og skalere din forretning.

  • laver effektivt outreach, og får kunderne til at opsøge dig gennem social selling

 • Rådgivning i opsætning af salgsstruktur gennem CRM-system: Få styr på din pipeline, og håndter onboarding af potentielle kunder effektivt

                                                     Omtalt i følgende medier

Få hemmelige idéer til, hvordan du kan vækste din forretning med kreativ marketing

Hver måned kommer der enten en ny video eller e-bog omkring, hvordan du kan lave kreative eller virale marketingstiltag. Jeg sender maks 100 ud af hver video/e-bog. Det er jo ikke sjovt, hvis alle lige pludselig laver virale kampagner, vel?  Første eksemplar kommer d. 1. marts 2022.

Stadig ikke overbevist? Jeg lægger hånden på kogepladen. Hvis du ikke er tilfreds med mit arbejde, så bliver jeg ved, indtil du er tilfreds.

Anmeldelser

Udtalelser fra virksomheder

Kasper er yderst kompetent - hvis ikke én af de bedste herhjemme på sit felt, når man snakker involvering af Influencer. Hertil skal det også nævnes, at Kasper er en mand med mange hands on eksempler, da han slev har startet flere forskellige forretninger. Jeg har kun de største anbefalinger til Kasper og hans passion/viden omkring involvering af influencer marketing.

Nynne Hellegaard
  Nynne Hellegaard

  SoMe manager hos Bahne

  Jeg har brugt Kasper i forbindelse med at få sat struktur i vores influencer marketing. Det kan være en jungle, hvis man ikke ved hvad man skal gøre. I dag tracker vi på alt, så vi b.la. kan måle vores omsætning, klik, ROI osv. Kæmpe anbefaling herfra.

  Frederik Tychosen
   Frederik Tychosen

   Ejer Totteland.dk

   Kasper er super skarp indenfor influencer verden og kan virkelig få ting til at ske. Vi har været glade for at benytte hans ekspertise indenfor influencer marketing og e-commerce.

   Kasper Lindgren
    Kasper Lindgren

    Ejer af Yummihaircare.dk

    Kasper har hjulpet i forbindelse med det kreative omkring vores markedsføring. Der har været en vanvittig god synergi i forbindelse med vores traditionelle markedsføring og det kreative aspek. I dag har vi mere end 100 ordrer om dagen. Få Kasper til at hjælpe jer med jeres kreative marketing!

    Mohammed El Qassem
     Mohammed El Qassem

     Ejer af Flypro.dk

     Kasper har i mange år bidraget til vores succes i forbindelse med vores influencer marketing. Han har ligeledes været en fantastisk sparringspartner på mange områder. Hvis du skal i gang med influencer -og/eller kreativ marketing, er du i trygge hænder.

     Anders Kjærgård
      Anders Kjærgård

      CEO hos Musclehouse

      Kort om Kasper Bondegaard

      Har arbejdet med influencer marketing i 10 år

      Er blev skrevet om i Markedsføring.dk, Børsen, Finans, Politiken, Berlingske m.m.

      Har holdt +20 foredrag om iværksætteri og influencer marketing for Pejgruppen, handelsskoler, WeBoard og E-commerce festival m.m.

      Har planlagt og eksekveret nogle af Danmarks største influencer kampagner igennem mine egne webshops og for kunder

      Co-founder af Danmarks første og største performancebaseret influencer platform og genereret mere end 125 millioner kr. for flere hundrede webshops

      Har haft mere end 150.000 ordrer igennem mine egne webshops b.la. ved brug af influencer marketing

      Nomineret til E-handelsprisen 2 gange som Danmarks bedste ny E-handel og bedste e-handel med en omsætning mellem 3-30 millioner kroner.

      Moderator og ekspert til E-commerce festivalen omkring influencer marketing

      Skriv dig op og få tilsendt mine hemmelige tricks

      Artikler omkring, hvordan jeg har vækstet forretninger

      Modtag en gratis demo af hvad jeg kan gøre for dig

      Jeg er træt af konsulenter, der tager en fast timepris. I mit set-up får du en projektpris, så du ikke får en uforudsigelig ekstra regning.

      Når vi starter samarbejdet, er din succes min succes. Jeg dedikerer og begiver mig 100% ind i alle projekter, jeg arbejder på. Jeg stopper ikke, før jeg har skabt resultater, og normalt taler mine tal også for sig selv.

      Når jeg har implementeret marketingsaktiviteter, vi er blevet enige om, får I en udarbejdet handlingsplan, så i selv kan arbejde videre med de forskellige handlingsplaner.

      Kasper-13
      Et upluk af de kunder jeg har samarbejdet med

      Mest stillet spørgsmål

      Jeg garanterer dig, at jeg er 100% gennemsigtig i min måde at arbejde på. Du får en projekt- og en tidsplan, så du ved, hvilke marketingsaktiviteter der bliver implementeret hvornår. Ligeledes er jeg meget gennemsigtig i forhold til mine priser. Du får en projektpris, som du kan forholde dig til. Dvs. der kommer ingen ekstra regninger på konsulenttimer brugt.